Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهرام فاضلی‌زاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به تدوین بیش از ۲۵۰ برنامه فرهنگی و هنری امسال اشاره کرد و گفت : برای اجرای این برنامه‌ها نیاز به پنج میلیارد تومان اعتبار داریم که در صورت تامین اعتبار و صدور مجوز ستاد کرونا در طول امسال برنامه‌ها را در استان برگزار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : هدف از ارائه این برنامه‌ها این است که جامعه مخاطب ما بداند که این توان و ظرفیت در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد تا این برنامه‌ها را اجرایی کند، اما اجرای همه این برنامه‌ها با ۲ شرط امکان‌پذیر است.

تامین اعتبار از وزارت ارشاد و اعتبارات استانی

او در خصوص شروط لازم برای اجرای این برنامه‌ها گفت: اگر اعتبار مورد نیاز برای اجرای این برنامه‌ها به موقع از سوی استان تامین شود و ستاد استانی کرونا مجوز برگزاری این برنامه‌ها را بدهد می‌توانیم با اجرای آن‌ها فضای پرنشاطی را در جامعه رقم بزنیم.

فاضلی‌زاد اعتبار مورد نیاز برای اجرای همه برنامه‌های پیشنهادی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد استان را حدود پنج میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: حدود یک سوم این مبلغ را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار ما قرار می‌دهد، اما بقیه مبلغ باید از سوی استان تامین شود.

او یکی از مشکلات دستگاه‌های اجرایی را نداشتن برنامه کوتاه‌مدت و میان‌مدت دانست و افزود: برنامه اجرایی باید دارای چارچوب باشد و ما برای طرح اجرایی چهار ویژگی وضعیت، ضرورت، اهداف و اجرا را تعیین کردیم و از سال ۹۸ هم بعد از ملاقات با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سراسر استان و جمع‌آوری پیشنهادت مختلف این برنامه‌ها را در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب کردیم.

او با اشاره به اینکه همه برنامه‌های تعیین شده در چهار سطح شهرستانی، منطقه همگن، غرب کشور و ملی قرار دارد گفت: غرب استان (اسلام‌آبادغرب، دالاهو، سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب)، اورامانات (پاوه، ثلاث‌باباجانی، جوانرود و روانسر)، شرق استان (سنقر، صحنه، کنگاور و هرسین) و کرمانشاه چهار منطقه همگن تعریف شده در برنامه‌های ما است.

برخی از برنامه‌ها و رویداد‌ها ملی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به برگزاری دومین جشنواره فرامرزی مطبوعات در کرمانشاه اشاره کرد و آن را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و افزود: دوره اول این جشنواره که در ایلام برگزار شد بسیار محدود بود، اما این دوره به میزبانی کرمانشاه با حضور استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، ایلام، خوزستان، استان‌های شرقی ترکیه، اقلیم کردستان عراق و استان‌های عربی آن برگزار می‌شود.

فاضلی‌زاد با اشاره به اینکه بسیاری از استان‌های کشور درخواست میزبانی این جشنواره را داشتند، گفت: در راستای وحدت، همگرایی، مشترکات فرهنگی، اتصالات مسایل هنری و معرفی جاذبه‌های دیدنی و گردشگری کرمانشاه طرح را تهیه کردیم و در حالی که قرار بود این جشنواره در پارسال برگزار شود، اما برگزاری مجازی آن ما را به اهدافمان نمی‌رساند بنابراین تصمیم گرفتیم امسال برگزار کنیم.

او افزود: در برنامه‌های تهیه شده و با کار کارشناسی فراوان، همه بخش‌های مختلف فرهنگ، هنر و رسانه را دیدیم و به عنوان نمونه جشنواره ملی کهن‌آوا‌های تنبور، جشنواره ملی فیلم کوتاه شبدیز، جشنواره ملی تئاتر، جشنواره شعر بازی‌دراز، نمایشگاه عکس ایثار، جشنواره موسیقی دفاع مقدس، جشنواره عکس اورامانات، سوگواره اسطوره صالح حاج قاسم سلیمانی، بخشی از برنامه‌های ملی و استانی ما است که اجرایی می‌شود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ و ارشاد ارشاد اسلامی ویروس کرونا فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه ها برنامه ها برای اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری بیست و یکمین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)، فرهاد قائمیان مدیر بیست ویکمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در آستانه برگزاری مراسم اختتامیه این رویداد ملی پیامی را منتشر کرد.

در متن پیام فرهاد قائمیان آمده است:

«هنر» در همیشه تاریخ با وجود تفاوت‌های فراوان و تنوع قومیت‌ها همواره در قالب یک رسانه جریان ساز و جهانی، بیانگر احساس و اندیشه ای بوده که بدون توجه به مرزهای جغرافیایی، توانسته با جوامع و تمدن های مختلف ارتباط برقرار کرده و آنها را تحت نفوذ خود قرار دهد. رسانه ای که با تمام ابزارها و توانمندی هایش تغییرات شگرفی را در زیست انسان ها ایجاد کرده که تمرکز و پرداخت به این تغییرات فرهنگی و اجتماعی دربرگیرنده ابعاد مختلف و تامل برانگیزی است. تغییراتی که اکنون به واسطه برخی بدخواهی‌ها و کج اندیشی‌های تمامیت خواهانه فرهنگ بیگانه و مهاجمی که شکوفایی و بالندگی فرهنگ و هنر تمدن های بزرگ و دارای ریشه را نشانه رفته، تبدیل به اصلی ترین سلاح موثر برای مبارزه شده است.

مبارزه‌ای تمام عیار که بخش اعظمی از آن متوجه فرهنگ و هنر کشورهای اسلامی به ویژه سرزمین ایران با پیشینه‌ای بسیار ارزشمند مبتنی بر آموزه های الهی و عرفانی بوده و به پشتوانه سیره و روش ائمه اطهار (ع) پیام‌آور راستین هنر متعهد است. هنری که رسالتی عظیم برای انتقال مفاهیم انسانی به دنیای معاصر دارد و می‌بایست روشن کننده مسیری باشد که به واسطه رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسان دوستانه، صلح طلبانه و عدالت خواهانه اهل بیت (ع) ایفا کند.

و اکنون جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با عبور از یک مسیر پرافتخار بیست ساله در قالب جشنواره ها و رویدادهای موثر تلاش کرده تا با توجه به ظرفیت ها و امکانات محدود خود بازوی قدرتمندی برای عرضه مفاهیم والا و سیره، فرهنگ و معارف رضوی در تمام کشور و حتی دیگر کشورها باشد. مسیری پر از عطر و شمیم نام نامی علی ابن موسی الرضا (ع) که سرشار از برکت و مهر و مهرورزی به واسطه دریچه و گستره «هنر» است.

امروز بنده و همه همکارانم در ستاد برگزاری این رویداد ملی به عنوان خادمان فرهنگی حرم رضوی مفتخریم تا در هم جواری با اهالی ارجمند و فرهیخته اهل فرهنگ و هنر که هنرشان مزین به نام این امام همام است، نظاره‌گر اختتامیه دوره بیست و یکمین جشنواره‌ای باشیم که از پس دوره‌های درخشان قبلی، به بلوغی رسیده که می تواند در آینده ای نزدیک سرمنشا خدمات و روشنگر راهی باشد که همه اهالی ایران عزیز به واسطه نام مقدس و مبارک حضرت رضا (ع) به آن می بالند.

بنده و همه همکارانم در بیست و یکمین دوره جشنواره فرهنگی هنری امام رضا علیه‌السلام، با کمک اندیشمندان در شوراهای سیاست‌گذاری و دبیران مجرب تمام تلاشمان را انجام دادیم تا در سایه نام پربرکت امام هشتم آثار فاخر و ارزشمند هنرمندان دغدغه مند این سرزمین را در بخش های مختلف پیش روی ارادتمندان و دوستداران امام رضا (ع) قرار دهیم.

در این مسیر اجرای محافل متعدد شعر در چهار بخش شعر فارسی، عربی، آذری و کودک و نوجوان در قالب ملی و بین المللی، برگزاری رویداد «آوای ارادت» در هشت استان کشور با محوریت ارایه آثار هنرمندان بومی و محلی در حوزه سرود و آواها و نواهای رضوی، بخشی از این اقدامات بوده است.

همچنین از مهم ترین ویژگی‌های برگزاری جشنواره دراین دوره، تغییر رویکرد از اجرای مراسم اختتامیه در یک استان و برگزاری محدود چند نمایش در بخش هنرهای نمایشی به برگزاری یک رویداد سراسری در کل کشور و اجرای بالغ بر ۵۵۰ نمایش در قالب سه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر میدانی (خیابانی) در سراسر کشور تحت پوشش برنامه «چله رضوی» بوده است. ضمن اینکه برگزاری رویدادهای مختلف و با کیفیت در حوزه «هنرهای تصویری»، «سینما» و «هنرهای تجسمی» نیز بخش دیگری از فعالیت های ستاد برگزاری جشنواره را تشکیل می داد که امیدوارم آغازگر مسیر تازه و جریان سازی در توسعه هنرهای دینی به ویژه در میان مخاطبان باشد.

آنچه ارائیه شد، ره آوردی از روی ارادت به آستان مقدس حضرت رضا (ع) برای میزبانی شایسته از مخاطبان فهیم و هنرمندان شریف و عزیز و فرهیخته ای است که به واسطه حضور همه همکارانم در ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) متشکل از دبیران محترم، اعضای محترم شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی نهایت کوشش خود را برای برگزاری یک رویداد جریان ساز انجام دادند.

بی تردید باید در این چارچوب از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیرمحترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، جناب آقای سید محمد هاشمی قائم مقام محترم وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، جناب آقای مرتضی سعیدی‌زاده مدیریت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) و همه عزیزانی که در برگزاری باشکوه این دوره از جشنواره نقش به سزایی ایفا کردند بی نهایت قدردانی کنم که برای اعتلای نام این رویداد ملی که مزین به نام حضرت رضا (ع) است از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

بنده فرهاد قائمیان خادم ناقابل حریم رضوی و خدمتگزار اصحاب فرهیخته فرهنگ و هنر، از درگاه حضرت پروردگار می‌خواهم تا این تلاش‌ها و فعالیت‌ها در شناساندن فرهنگ و معارف رضوی، آن هم به واسطه زبان شیوای هنر برای عموم افراد جامعه به ویژه نسل جوان ایران اسلامی موثر باشد. مسیری که دعا می کنم در سال‌های بعد شاهد رشد بیش از پیش این رویدادها با تاثیر حداکثری در مخاطب آگاه و اندیشمند باشیم. رویدادهایی که به نام نامی علی بن موسی الرضا (ع) آمده تا تبدیل به مسیری درخشان در اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی شود.

کد خبر 6100072 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی