Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش خبرگزاری فارس از زنجان، فتح‌الله حقیقی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان زنجان با اشاره به اینکه انجام هر گونه پروژه از سوی دستگاه‌های اجرایی منوط به تصویب در شورای برنامه‌ریزی استان است، اظهار کرد: اقدام خارج از شورای برنامه‌ریزی نباید انجام گیرد چرا که مشکلاتی به دنبال دارد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌شده جلسات در سال جاری افزایش ۲۰ درصدی داشته باشد، عنوان کرد: بر این اساس باید در سال‌جاری اقدامات در این مورد مورد جدی‌تر و عملیاتی‌تر باشد و پیگیری موضوعات توسط معاونان استاندار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تخصیص اعتبار مطلوب در بحث تبصره ۱۶ به استان زنجان در سال‌جاری عنوان کرد: در این راستا باید یک برنامه اجرایی  و راهکار عملی مد نظر قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه با توجه به مبلغ بالای اختصاصی از محل تبصره ۱۶، باید نظارت و کنترل لازم تا تحقق آن انجام شود، گفت: آمایش سرزمین استان زنجان در چند دوره زمانی به طول کشید، تا در نهایت به جمع‌بندی کامل رسیده که برای نحوه اجرایی شدن آن نیز باید طراحی لازم انجام گیرد علاوه‌بر آن برای عملیاتی شدن فرمایش رهبری در سال‌جاری باید طرحی تدوین شود.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه انجام برخی امور در ساعات اداری امکان‌پذیر نیست و مدیران باید وقت بیشتری را صرف آن کنند، یادآور شد: در وظایف محوله نباید با هیچ دستگاه اجرایی تعارف کرد و اشکالات باید گفته شود.

وی با اشاره به اینکه طبق گزارش اعلام شده دستگاه‌های اجرایی که نتوانستند اعتبار لازم جذب کنند یا براساس وظیفه اعلامی آن، را انجام نداند بر مبنای جدول ارائه شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مشخص خواهد شد، تصریح کرد: جذب نکردن اعتبارات از جانب دستگاه ها، پذیرفته نیست.

حقیقی با اشاره به اینکه مجموع اعتبار تملک دارایی تخصیصی تبدیل شده نقد استان ۳۰۹ میلیارد تومان بوده و علاوه بر آن  ۶۰۴ میلیارد تومان نیز با پیگیری انجام گرفته اعتبار جذب شده است، اضافه کرد: دنبال جذب اعتبارات ملی بود و باید به گونه‌ای کارسازی شود که در این مورد مشکلی ایجاد نشود.

استاندار زنجان با اشاره بحث پروژه‌های ۲۴ گانه مدارس استان زنجان خاطرنشان کرد: ساخت فضاهای آموزشی در مسکن‌های پروژه‌های اقدام ملی کاری بزرگ محسوب می‌شود.

اسناد آمایش استانی در صورت نیاز باید بازنگری شود

معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در دهه 90 شورای آمایش سرزمینی تشکیل شد، اظهار کرد: پس از آن شوراهای مربوط و اسناد تدوین شد و اسناد آمایش استان‌ها در 31 عنوان به تصویب این شوراها رسیده است.

احمد خداوردی با اشاره به اینکه مطالعه آمایش سرزمینی جنبه‌های مختلف زندگی و فعالیت‌های انسانی را مطالعه کرده و عدم تعادل‌های موجود بین عناصر تشکیل‌دهنده فضای جغرافیایی را شناسایی کرده و امکان تحقق توسعه فضایی همه‌جانبه و پایدار را فراهم می‌کند، اضافه کرد: این برنامه می‌تواند دربرگیرنده مجموعه اهداف، راهبردها، سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی که توسط بخش دولتی، خصوصی و تعاونی در ابعاد مختلف طبیعی، انسانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و کالبدی مطابق با جهت‌گیری‌ها کلان ملی انجام می‌گیرد، باشد.

وی با بیان اینکه چارچوب این مطالعات فضای مطلوبی را برای ۱۴۲۴ برای سند ملی و ۱۴۱۴ برای اسناد استانی ترسیم کرده است، عنوان کرد: این فضا شامل قلمروهای قابل توسعه در کشور، الگوی مطلوب استقرار فعالیت‌ها، الگوی مطلوب استقرار زیرساخت‌ها و الگوی مطلوب استقرار جمعیت است.

معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان با اشاره به اینکه پیاده‌سازی سند، ایجاد گفتمان، جانمایی مفاد آمایش در سند مورد توجه است، گفت: تقسیم کاری باید در استان‌ها راه‌اندازی شود و اسناد آمایش استانی در صورت نیاز باید بازنگری شود.

خداوردی با اشاره به اینکه بودجه عمومی چه در سطح استان و چه در سطح ملی، طبق اسناد آمایش تدوین می‌شود و الزام کمیسیون، چه در سطح استان و چه در سطح ملی برای آغاز پروژه جدید، باید مصوبه آمایش سرزمینی را داشته باشد، افزود: همه این موارد در ابلاغیه سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها ابلاغ شده و برای استان زنجان نیز دستگاه‌های کلیدی عنوان شده و انتظار می‌رود همه دستگاه‌های ملی و استانی مکلف به رعایت مفاد این سند هستند.

انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان مدیریت دستگاه های اجرایی دستگاه ها استاندار زنجان برنامه ریزی آمایش سرزمینی زنجان با اشاره برنامه ریزی استان اسناد آمایش استان زنجان سال جاری دستگاه ها چه در سطح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی صدا و سیما برای پوشش مطلوب مراسم اربعین ۱۴۰۳
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند