Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز کردستان، بهمن مرادنیا چهارشنبه شب در جلسه امضای تفاهم نامه توسعه و به روز رسانی زیر ساخت‌های صدا و سیما و تکمیل شبکه‌های دیجیتال و رادیویی استان با معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی گفت: استان کردستان شرایط خاص خود را دارد و این استان نیاز دارد تا از طریق رسانه ملی به خوبی در سطح ملی معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شرایط توپوگرافی استان را یک مشکل جدی در توسعه زیرساخت‌های صدا و سیما عنوان کرد و گفت: علیرغم کارهای بسیار زیادی که در بخش ارتباطات و اینترنت در استان انجام شده به دلیل وضعیت توپوگرافی آن هنوز رضایت نسبی در میان مردم حاصل نشده است و این مشکل نیز در ایجاد زیرساخت‌های صدا و سیما وجود دارد.

مرادنیا با بیان اینکه هم اکنون ۵۲ شبکه با زبان کردی در خارج از مرزها برنامه پخش می‌کنند و صدا و سیما نیز باید توانایی مقابله با این برنامه‌ها را باید داشته باشد، افزود: اگر هم اکنون صدا و سیمای استان توانسته ٨۰ درصد مخاطب داشته باشد نشان تلاش مدیریت، بدنه کارشناسی و برنامه سازان آن است و این نگاه باید تقویت شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: ما به عنوان دولت در استان میان خود و صداوسیما فاصله‌ای احساس نمی‌کنیم و از هر امکانی برای تقویت رسانه ملی بهره خواهیم گرفت.

معاون توسعه و فناوری سازمان صداوسیما هم در این مراسم رسالت اصلی این سازمان را توزیع پراکنده امکانات و زیر ساخت‌های رسانه‌ای در سراسر کشور عنوان کرد و گفت: خوشبختانه صداوسیمای مرکز کردستان در بسیاری از شاخص‌ها جز مراکز برتر کشور است.

علی دادی افزود: پوشش دیجیتال در کردستان حدود ۹۹ درصد است که بالاتر از میانگین کشوری است.

بهرام نصرالهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم از رسانه به عنوان ابزار توسعه یاد کرد و گفت: مبلغ کلی این تفاهم نامه ۴۴۰ میلیارد ریال است که ۵۰ درصد آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و با هدف ارتقا شاخص‌های دیجیتال و زیرساخت‌های رسانه ملی در استان پرداخت می‌شود.

جعفر عبدالملکی مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان هم با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۱۵ ایستگاه تلویزیونی در استان وجود دارد که ۳۶۵ ایستگاه آن دیجیتال است گفت: برای مقابله با هجمه‌ی فرهنگی و رقابت با شبکه‌های معاند باید زیرساخت‌های رسانه‌ای صداوسیمای مرکز کردستان تقویت شود.

کد خبر 5127400

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صداوسیما استانداری کردستان بهمن مرادنیا ویروس کرونا شیراز بارش برف کرمانشاه آمار کرونا شهرکرد گرگان شهرستان کرج شیوع کرونا بوشهر ایام فاطمیه عکس استانها عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س سازمان تبلیغات اسلامی مرکز کردستان صدا و سیما رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگ‌راه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری با بیان اینکه ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، اظهار کرد: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم‌مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش‌آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم می‌سازد اما راه‌های این خطه به‌ویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است، زیرا باعث تسریع حمل‌ونقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

کد خبر 751630

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ساخت اماکن ورزشی در شهر قدس
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است