Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه ملی نهاوند، گفت: برند سازی گیاهان دارویی شهرستان نهاوند با اعتبار 3.5 میلیارد تومان در وزارت علوم مصوب شد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، حسین مرادی مخلص صبح سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت ۱۷ مرداد روزخبرنگار در خصوص وضعیت فعلی دانشگاه و نیز چشم انداز آینده فضای علمی و دانشگاهی شهرستان گفت: افق پیش رو با توجه به ظرفیت بالای شهرستان از نظر منابع ناب طبیعی و نیز همخوانی و هم سویی آن با رشته های تخصصی در دانشگاه نهاوند مثبت می باشد که مصداق آن رشد ۴۰۰ درصدی فعالیت های پژوهشی و ثبت مقالات ISI و تالیف ۱۸ کتاب توسط دانشگاه است ، که در این راستا نقش اصحاب بزرگ رسانه که منادیان آگاهی و یاوران دانشگاه در انعکاس به موقع اخبار علمی و پژوهشی بوده‌اند، غیرقابل انکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با برنامه دانشگاه‌ برای بازگشایی سالتحصیلی جدید در شرایط کرونا گفت: با بر بهره‌گیری بهینه از فصل تابستان برای جبران کاستی‌های پیشین و تقویت زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی، برنامه آموزشی نیمسال تحصیلی آینده در محورهایی مانند «زمان آغاز سال تحصیلی»، «مقررات آموزشی» و «نحوه آموزش» در دروس عمومی ، تخصصی و عملی از طریق آموزش مجازی و الکترونیکی تدوین و فراهم شده است.

رئیس دانشگاه ملی نهاوند در ادامه بیان کرد: طرح ملی برند سازی گیاهان دارویی شهرستان نهاوند با اعتبار ۳/۵ میلیارد تومان در حوزه دانشگاه نهاوند مورد تایید وزارت علوم قرار گرفت.

وی افزود: این طرح ملی پژوهشی- کاربردی،  با هدف مطالعه ، طراحی و اجرای تجاری سازی گیاهان دارویی شهرستان با استفاده از پتانسیل ویژه اعضا هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه دولتی نهاوند وظرفیت گلخانه های موجود شهرستان طی سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تا سال ۱۴۰۲ انجام خواهد پذیرفت.

مرادی مخلص از راه اندازی واحد امور بین‌الملل دانشگاه و کمیته گردشگری  برای ارزیابی برنامه های سند راهبردی توسعه شهرستان در حوزه گردشگری و جذب توریسم خبر داد و افزود: ضرورت دارد تا از ظرفیت علمی موجود در دانشگاه ها در حوزه کشاورزی ، صنعت و گردشگری استفاده شود که در حوزه گردشگری و جذب توریسم با دو کشور چین ، اتریش و اتحادیه اروپا از طریق واحد امور بین الملل وارد مذاکر شده ایم تا سفری به نهاوند داشته باشند که این موضوع با توجه به شرایط کرونا به آینده موکول شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی سازی گیاهان دارویی شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است