Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمود نوربخش، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در سومین کارگروه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، گفت: امسال با هدف تحقق جهش تولید، ۵۰ طرح کلان در حوزه‌های مختلف به سطح ملی ارسال شد که در نهایت ۲۹ طرح (جهش تولید) با پیش بینی ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی به تایید سازمان برنامه و بودجه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان قم با بیان اینکه با برنامه‌ریزی و برگزاری جلسات مستمر در صدد رفع مشکلات پیش روی تولید کنندگان هستیم، افزود: جذب سهم مناسبی از اعتبارات ملی که در راستای اجرای طرح‌های جهش تولید به استان‌ها اختصاص می‌یابد را نیز در دستور کار قرار داده ایم.

نوربخش افزود: علاوه بر طرح‌های جهش تولید، ۳۱ طرح اقتصاد مقاومتی نیز به ستاد ملی فرماندهی اقتصاد مقاومتی پیشنهاد کردیم که ۲۱ طرح به تصویب این ستاد رسید تا در استان قم اجرا شود.

بهرام سرمست، استاندار قم در این جلسه جهش تولید را نیازمند برنامه ریزی خلاقانه، مبتکرانه و نوآورانه برشمرد وعنوان کرد: جهش تولید صرفا با شعار محقق نمی‌شود و باید از تمام ظرفیت‌های استان در حوزه ارتباط با دیگر کشور‌های اسلامی برای جذب سرمایه گذار خارجی استفاده کرد.

استاندار قم تحقق اقتصاد دانش بنیان، گسترش صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزی در استان قم و جذب سرمایه گذار خارجی را از اولویت استان قم در سال جهش تولید دانست و افزود: بانک‌ها نیز در راستای تحقق شعار امسال با ارائه تسهیلات بلند مدت به تولیدکنندگان نقش موثری در پیشبرد اهداف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دارند.

سرمست با بیان اینکه نباید ظرفیت بزرگ و ویژه‌ای همچون منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در استان قم نادیده گرفته شود،تصریح کرد: این منطقه باید از حالت عادی خارج و به حالت فعال، پویا و جهشی برگردد.

در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، دستگاه‌های اجرایی استان و نهاد‌های مجری در طرح‌های اقتصاد مقاومتی، عملکرد و فعالیت‌های خود در اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی و میزان پیشرفت فیزیکی این طرح‌های را ارائه کردند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهش تولید سازمان برنامه وبودجه اقتصاد مقاومتی اعتبارات ملی فرماندهی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی جهش تولید استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۲۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج