Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@03:56:05 GMT

کتب درسی دارای مُهر اعتبار می‌شوند

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۵۹۲۹

کتب درسی دارای مُهر اعتبار می‌شوند

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت الاسلام‌ والمسلمین علی ذوعلم در نشست شورای معاونان اداره کل آموزش‌ و پرورش استان بوشهر بابیان اینکه در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی 8 کلان پروژه طراحی‌شده، افزود: انتظار داریم با اجرایی شدن این 8 کلان پروژه، سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و برنامه درسی ملی محقق شود.

وی از تدوین 11 حوزه تربیتی در برنامه درسی ملی خبر داد و افزود: 4 حوزه تربیت و یادگیری فرهنگ و هنر، کار و فناوری، آداب و مهارت‌های زندگی و تفکر و حکمت حوزه‌هایی هستند جدید به این مجموعه اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم با اشاره به گذشت یک دهه از تألیف کتاب استان شناسی، گفت: با توجه به تغییرات آماری رخ‌داده در یک دهه اخیر، ویرایش و به‌روزرسانی این کتاب ضرورت دارد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ضمن درخواست فعالیت کارگروه استانی ویرایش کتاب استان شناسی، اظهار داشت: کتاب استان شناسی باید چکیده‌ای از ظرفیت‌ها، اقتضائات، پیشینه، وضعیت فعلی و آینده استان باشد.

وی ادامه داد: کتاب استان شناسی باید با نگاه به گذشته و آینده، هویت بومی را در دانش‌آموز تقویت کند تا او به منطقه خود، حس تعلق و ماندگاری داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم با تأکید براینکه قرار گرفتن مشاغل دهه آینده به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات در برنامه درسی فنی و حرفه‌ای گفت: در صورت بازآرایی محتوایی در دروس فنی و حرفه‌ای، دانش آموزان به سمت این رشته‌ها جذب خواهند شد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی بابیان اینکه مجلات رشد هم‌اکنون به‌صورت متمرکز در مرکز کشور منتشر می‌شود، خاطرنشان کرد: استان‌ها می‌توانند این مجلات را به‌صورت استانی و بومی منتشر کنند تا بخشی از نیازهای محتوایی دانش آموزان منطقه خود را تأمین کنند.

وی با اشاره به نقش رسانه ملی در تقویت فرهنگ بومی گفت: می‌توان بخشی از محتوای آموزشی را از طریق شبکه استانی در اختیار دانش آموزان و خانواده‌ها قرارداد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم با اشاره به لزوم به حداقل رساندن اصلاحات در کتب درسی، اظهار داشت: به همین منظور کتب درسی دارای مهر اعتبار چندساله می‌شوند تا ضمن جلوگیری از اصلاحات مستمر، زمینه سوءاستفاده مؤسسات کنکوری از بین برود.

وی بابیان اینکه فعالیت‌های پرورشی نباید در برنامه‌های آموزشی مدارس به‌عنوان فعالیتی فوق‌برنامه تلقی شود، اظهار داشت: برنامه‌های تربیتی و پرورشی باید به‌عنوان ساعت رسمی غیرکلاسی در برنامه دانش‌آموز لحاظ شود و امیدواریم در برنامه درسی ملی این مهم محقق شود.

انتهای پیام/

20 / 20 رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش‌ و پرورش حجت الاسلام‌ علی ذوعلم تدوین 11 حوزه تربیتی در برنامه درسی ملی کتب درسی کتب درسی کتب درسی دارای مُهر اعتبار می‌شوند

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی آموزش و پرورش کتب درسی کتب درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، صبح چهارشنبه در نشست با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان افزود: از سوی قوه قضائیه ۸ هدف به دادگستری‌های سراسر کشور ابلاغ شده است که در دادگستری کل استان کرمان در جهت تحقق این اهداف کارگروه‌های تخصصی با محوریت معاونین قضائی تشکیل شده و برنامه‌ها در حال انجام و پیگیری است.

وی افزود: تحقق این اهداف، بخشی مربوط به درون سیستم قضائی و بخش بزرگ‌تر آن مستلزم همکاری دیگر نهادهای متولی از جمله دستگاه‌های اجرایی استان می‌باشد.

عالی‌ترین مقام قضائی در استان کرمان افزود: برنامه‌های ابلاغی دولت، برنامه محور و طبق یک برنامه ریزی بوده و در دولت هم این موضوع مورد دقت و توجه قرار دارد.

وی بر اجرای قانون حدنگاری بویژه در حوزه اراضی کشاورزی تاکید کرد و گفت: حدنگاری اراضی ملی استان کرمان به اتمام رسیده و در سال جاری که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی که نقش ویژه‌ای در امنیت غذایی و رشد تولید محصولات کشاورزی دارد در اولویت است.

حجت الاسلام حمیدی، ادامه داد: ۷۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی در جنوب و شمال استان کرمان وجود دارد که از میزان تاکنون برای ۲۳۷ هزار هکتار از این اراضی سند مالکیت حد نگار صادر شده است که تحقق ۳۱ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: با توجه به فرا دستگاهی بودن حدنگاری، بایستی منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و امور اراضی همکاری‌های بیشتری با سازمان ثبت اسناد و املاک به عمل آوردند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: ۲۴۲ هزار هکتار از سطح زیر کشت استان کرمان را اراضی ملی تصرفی اشخاص تشکیل می‌دهد که باید با اقدام فوری امور اراضی از مساحت کشاورزی کسر شود.

حجت الاسلام حمیدی، با اشاره به اینکه میزان تحقق حدنگاری کشاورزی با رسیدن به ۴۷ درصد، به میانگین کشوری نزدیک می‌شود افزود: در پیشبرد حدنگاری اراضی کشاورزی نیاز به کمک و همکاری استانداری می‌باشد و در صورت توفیق و اتمام حدنگاری از ورود بسیاری از پرونده‌های حقوقی و کیفری به سیستم قضائی نیز جلوگیری خواهد شد.

کد خبر 6100232

دیگر خبرها

  • ۹۹.۵ درصد اراضی ملی کشور دارای سند است
  • برنامه‌های جشن هیات‌های مذهبی برای حضرت معصومه(س) اعلام شد
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • سرانه فضای آموزشی در گلستان حدود ۴.۸۵ متر مربع است
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان