Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدباقر نوبخت در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان البرز که امروز سه‌شنبه ۲۱ خرداد در استانداری البرز برگزار شد گفت: سفرهای استانی یک فرصتی دوسویه است و از یک طرف باعث می‌شود تا مدیران استانی از برنامه‌های خود سخن بگویند و آن را به مسئولین ملی منتقل کنند و از طرف دیگر مسئولین ملی ضمن آگاهی از وضعیت استان، از واقعیت‌های ملی در یک سطح وسیع مدیران استان را مطلع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت با بیان اینکه معمولاً در استان از مسئولین ملی انتظار رهاورد دارند ادامه داد: رهاورد این سفر اعلام قابل بهره‌برداری بودن قطعه اول آزادراه تهران-شمال است، این پروژه بیش از ۲۰ سال است که درگیر مباحث مختلفی است و در ۲۰ سال فقط ۱۷ درصد پیشرفت داشت و حالا طی چند ماه آینده که پیشرفت‌های آن هم در دولت تدبیر و امید انجام شده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این اقدام باعث می‌شود تا مردمی که به استان‌های شمالی سفر می‌کنند دیگر ساعت‌ها در این مسیر معطل نشوند و ۶۰ کیلومتر مسیر دسترسی به شمال را کوتاه‌تر کند.

نوبخت خاطرنشان کرد: این مسیر با یک تکمیل سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومانی ظرف سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: پروژه دیگری که در این سفر برای بهره‌برداری آن توافق شد ادامه همت است که باید به استان البرز و شهر کرج برسد، این پروژه هم ظرف ماه‌های آینده تمام می‌شود تا در سال ۹۸ این دو کار با اولویت به پایان برسد.

وی اظهار کرد: البته ادامه همت باید از معبر کنارگذر ۱۷ کیلومتری عبور کند تا بار ترافیک به جای تخلیه شدن در شهر به مسیرهای اصلی هدایت شود، این موضوع هم مورد تأکید قرار گرفته تا انجام شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خاطرنشان کرد: برای مسیر طالقان-هشتگرد هم پیگیری‌ها ادامه پیدا خواهد کرد.

نوبخت ادامه داد: در بحث کشاورزی و خرید گندم که موضوعی ملی است سال گذشته همه گندمی که کشاورزان ارائه کردند خریداری و ظرف شش ماهه سال کل پول پرداخت شد این در حالی بود که سال قبل از آن مطالبات آبان پرداخت شد همچنین امسال هم میزان خرید و هم پولی که به کشاورزان دادیم بیشتر از سال قبل است.

این مسئول ادامه داد: دولت در خصوص مرحله دوم رتبه بندی فرهنگیان هم بر تعهد خود باقی است و برای آن منابع مالی دیده و این کار انجام خواهد شد.

نوبخت در خصوص سیاست‌های کلی دولت با توجه به شرایط خاص کشور هم گفت: متأسفانه ما با بزرگترین قدرت اقتصادی جهان که به صورت تروریستی به اقتصاد ما حمله کرده مواجه هستیم و با وجود اینکه در راستای تعهدات بین‌المللی دو سال مذاکره و توافق کردیم و طرف‌های مذاکره اعلام کردند که با این توافق نگرانی در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای وجود نخواهد داشت و ۱۵ بار هم مورد تأیید قرار گرفت اما حالا این قدرت توافق را قبول ندارد و می‌گوید دوباره مذاکره کنیم.

وی تصریح کرد: موضع ما در این سختی کشیدن‌ها حق است، مردم ما باید بدانند که ما در این سختی‌ها حق هستیم، جهان قبول دارد که ما حق هستیم ما هیچ گناهی نکرده‌ایم که یک چنین مجازاتی برای آن طلب شود، آیا با این شرایط یک ایرانی مسلمان آمادگی دارد که یک آدم زورگو برخلاف قوانین جهانی حکم کند قطعاً هیچ ایرانی منصف، شجاع و مؤمنی حاضر به پذیرش چنین شرایطی نیست.

وی افزود: با وجود این حق باید این سختی را تحمل کنیم از این سختی عبور خواهیم کرد و زمان زیادی هم طول نخواهد کشید چون آنها گام به گام در حال عقب نشستن هستند و حالا می‌گویند ما می‌خواهیم بمب هسته‌ای نداشته باشید در حالی که این فتوای مرجع ماست البته برای اعتماد اول باید تحریم‌ها برداشته شود تا به شرایط عادی برگردیم.

نوبخت در ادامه گفت: حال که می‌خواهند از ابزار نفت استفاده کنند و بودجه ما را تحت تأثیر قرار دهند ما باید کاری کنیم که این عامل فشار را برداریم به همین دلیل سازمان برنامه و بودجه در کنار بودجه مصوب مجلس، یک بودجه جدید هم با استفاده از ظرفیتی که مقام معظم رهبری در شورای عالی هماهنگی اقتصادی ایجاد فرمودند تا کارها سریع‌تر انجام شود در نظر گرفته است این بودجه در طول تاریخ جمهوری اسلامی کمترین وابستگی به نفت دارد و با همین بودجه و با مقداری صرفه‌جویی و منابع جایگزین کشور را اداره خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ما باید در این راستا اولویت بندی داشته باشیم افزود: سال گذشته ۵۴ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی پرداخت شد این عدد در سال ۹۶ حدود ۴۲ هزار میلیارد تومان بود یعنی در سال ۹۷ حدود ۳۰ درصد بیشتر شده است.

نوبخت اعلام کرد: دیروز ۲۷ هزار میلیارد تومان تخصیص طرح‌های عمرانی را به خزانه ابلاغ کردیم و ظرف امروز و فردا توزیع می‌شود تا طرح‌ها جان دوباره بگیرد، این تخصیص اولویت بندی شده برای طرح‌هایی است که امسال و سال آینده تکمیل می‌شود.

وی با بیان اینکه در استان هم توصیه می‌شود طرح‌ها را اولویت بندی کنید گفت: مدیریت یعنی همین با پول زیاد کشور را اداره کردن که هنر نیست و ما می‌توانیم علی رغم تقلیل منابع حاصل از نفت کشور را اداره کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به اقدامات صورت گرفته برای اصلاح ساختار بودجه هم اشاره و اظهار کرد: اصلاح ساختار بودجه در چهار محور دنبال می‌شود نخست شناسایی درآمدهای پایدار جدا از نفت است که برنامه‌های کوتاه مدت ذیل این محور احصا شده است، بخش دیگر محور هزینه‌های کارآمد که به عنوان مثال همین دو طرحی که به آن اشاره شد در این محور قرار می‌گیرد.

نوبخت ادامه داد: همچنین باید نهاد بودجه‌ریزی را تقویت کنیم در این خصوص سوال اینجاست آیا این روند بودجه‌نویسی باید به همین شکل ادامه داشته باشد که هزاران صفحه بودجه برای بررسی در زمان محدود در اختیار مجلس قرار گیرد؟ بنابراین این باید بازبینی شود که در این راستا ۱۱ برنامه یک‌ساله و ۱۳ برنامه میان مدت داریم و مجموعاً ۲۴ برنامه برای اصلاح ساختار بودجه در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: در کنار اینها، برای اینکه همچنان اشتغال حفظ شود هم برنامه‌هایی در بخش‌هایی چون کشاورزی، مسکن و … تعریف و برش استانی آن هم تدوین شده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران

فرماندار شهرستان چالدران گفت: در طول دولت سیزدهم بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه برق چالدران در زمینه‌های مختلف هزینه شده است.

محمدرضا عبدالله‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی درباره اقدامات انجام شده جهت نصب دستگاه ترانسفورماتور جدید در توزیع برق چالدران اظهار کرد: پست ۱۳۲ کیلوولت چالدران یکی از پست‌های مهم در چالدران است که نقش مهم و تأثیرگذاری را در پایداری شبکه برق و اصلاح افت ولتاژ منطقه بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه یک ترانسفورماتور جدید با ظرفیت ۱۵ مگاولت آمپر در محل پست فوق توزیع برق چالدران نصب می‌شود، افزود: با اقدامات انجام گرفته در آینده نزدیک ظرفیت برق چالدران به ۳۰ مگاولت آمپر افزایش پیدا می‌کند.

فرماندار شهرستان چالدران گفت: این افزایش ظرفیت ۱۵ مگاولت آمپری در آستانه ورود به پیک مصرف در سال ۱۴۰۳ کمک خواهد کرد تا برق مشترکان منطقه و بخش خانگی تأمین و پایدارتر شود.

عبدالله‌نژاد با بیان اینکه برای راه‌اندازی و نصب این سیستم جدید بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود، ادامه داد: در طول دولت سیزدهم بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه برق چالدران در زمینه‌های مختلف هزینه شده است.

کد خبر 751747

دیگر خبرها

  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه